Alla samlingarLägg till innehåll & design
Skräddarsy registreringsknappen / biljettknappen

Du kan välja text, typsnitt, färg och form på knappen för att köpa biljett eller anmäla sig till eventet.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill att registreringsknappen / biljettknappen ska matcha med ert varumärke eller designen på din hemsida, exempelvis om du ska bädda in registreringsknappen, så kan du själv bestämma hur den ska se ut.

Ändra typsnitt på registreringsknappen / biljettknappen så här:

1. Gå till eventet

2. Klicka på `Pages` i menyn

3. Klicka på `Design`

4. Skrolla ned och välj typsnitt under Text font i rullgardinsmenyn

Ändra form på registreringsknappen / biljettknappen, så här:

1. Gå till eventet

2. Klicka på `Pages` i menyn

3. Klicka på `Design`

4. Skrolla ned och välj form under Buttons corner radius.

Ändra text på registreringsknappen / biljettknappen, så här:

1. Gå till eventet

2. Klicka på `Pages` i menyn

3. Klicka på `Design`

4. Skrolla ned och skriv egen text under Buttons title

Ändra färg på registreringsknappen / biljettknappen, så här:

1. Gå till eventet

2. Klicka på `Pages` i menyn

3. Klicka på `Design`

4. Välj en färg under Primary color