Alla samlingarRegistreringsfomulär
Bädda in registreringsformulär eller biljett / registreringsknapp
Bädda in registreringsformulär eller biljett / registreringsknapp

Bädda in formuläret (Signup form) eller knappen (Signup / Ticket button) för att anmäla sig till ett event på en extern hemsida.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du redan har all information om ett event på din egen hemsida kan du spara tid, förenkla registreringsflödet och samla trafik till din sida genom att bädda in registreringsknappen / biljettknappen eller hela anmälningsformuläret. Du kan anpassa designen och texten på på knappen för anmälan (eller biljettknappen för att köpa biljetter) så att den matchar ditt varumärke och stilen på din hemsida.

Gör så här om du vill bädda in ett registreringsformulär eller en registreringsknapp / biljettknapp till ett event på en extern hemsida:

1. Gå till eventet med det registreringsformulär eller den registreringsknapp / biljettknapp som du vill bädda in via Confettis verktyg

2. Klicka på `Settings` i menyn

3. Bläddra ner och klicka på `Embed`

4. Klicka i rutan `Enable embedding this event on other sites`. Inbäddningsfunktionen fungerar i alla moderna webbläsare, men fungerar inte på event som bara inbjudna har tillgång till eller lösenordsskyddade event

5. Klicka på `Signup button` om du bara vill bädda in registreringsknappen / biljettknappen som leder till registreringsformuläret

6. Välj och skriv in den text du vill ha på knappen under Button text

7. Klicka på `Inline form signup` om du vill bädda in hela registreringsformuläret direkt

8. Kopiera koden under Embed code

9. Klistra in inbäddningskoden på din hemsida (om du inte är säker på hur du klistrar in kod på din egen hemsida kan du fråga hemsidans utvecklare).

För att bädda in registreringsknappen / biljettknappen eller ett registreringsformulär på en Confetti-eventsida, gör så här:

1. Gå till det evenemang där du vill bädda in registreringsknappen / biljettknappen eller registreringsformuläret

2. Klicka på `Pages` i menyn

3. Klicka på `Start` (bredvid husikonen)

4. Lägg till ett Custom -block (anpassat block) eller,

5. Lägg till ett textblock och välj `Custom` under Style

6. Följ guiden för hur du bäddar in ett registreringsformulär eller en registreringsknapp / biljettknapp för ett evenemang, steg 1 till 9

7. Gå tillbaka till evenemanget där du vill bädda in registreringsknappen / biljettknappen eller registreringsformuläret och det block du skapade

8. Klistra in inbäddningskoden i fältet under Custom.