Hur ändrar jag texten på Signup -knappen (registreringsknappen)?
Hur ändrar jag texten på Signup -knappen (registreringsknappen)?

Om du vill att det ska stå något annat än ”Register now" eller "Tickets” på registreringsknappen så kan du ändra det till vad du vill.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så här ändrar du texten i "Signup" -knappen (registreringsknappen)

För att ändra texten i "Signup" -knappen (registreringsknappen), gör så här:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Start` eller på eventsidans namn (bredvid husikonen)

3. Klicka på `Header` -blocket

4. Under rubriken Sign up button kan du ändra texten till vad du vill. Detta kommer att påverka alla registreringsknappar på eventsidan.

Överstruken text på registreringsknappen

Om registreringen är stängd för att datumet och tiden för ditt event har passerat (End date) eller om du har ett gratisevent (RSVP) som är fullt och väntelistan inte är aktiverad, är texten på Signup - knappen överstruken.