Hur ändrar jag datum och tid för mitt event?

Vill du ändra datum och tid för ditt event eller bestämma en egen sluttid för eventet?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ändra datum och tid för ditt event

Så här ändrar du datum och tid för ditt event:

1. Klicka på `Settings` i menyn

2. Klicka på `Setup`

3. Skrolla ned till Start date

4. Klicka på datumet under Start date och välj startdatum och starttid i kalendern som dyker upp då.

Lägg till en sluttid

Om ditt event pågår i flera dagar eller om eventet pågår längre än tre timmar behöver du lägga till datum och tid då ditt event tar slut. Så här lägger du till en sluttid, ett "End date":

1. Klicka på `Settings` i menyn

2. Klicka på `Setup`

3. Skrolla ned till Start date

4. Klicka på knappen `+End date`

5. Klicka på datumet under End date och välj slutdatum och sluttid i kalendern som dyker upp då.