Vad händer när jag nått maxkapaciteten på mitt RSVP -event?

De som registrerar sig till ditt RSVP-event efter att det nått maxantalet gäster hamnar automatiskt på väntelistan om den är aktiverad.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Deltagare som registrerar sig till ditt RSVP -event efter att eventet nått maxantalet deltagare hamnar automatiskt på en väntelista, "Waitlist", om den funktionen är aktiverad.

Aktivera eller inaktivera väntelistan "Waitlist"

Så här aktiverar eller inaktiverar du väntelistan "Waitlist":

1. Klicka på `Settings`

2. Klicka på `Setup`

3. Skrolla ned och klicka i eller klicka ur boxen `Waitlist`

Väntelista när maxantalet deltagare höjs

Om du har ett gratisevent (RSVP) med aktiverad väntelista där personer skrivit upp sig och du sedan höjer maxgränsen för antal deltagare, och lägger till extra platser på eventet, kommer de som får plats som stod på väntelistan automatiskt att läggas till på gästlistan. Om du vill styra vilka på väntelistan som ska få komma på eventet kan du göra det genom att både klicka i rutan `Waitlist` och rutan `Approve all attendees manually` (hantera väntelistan manuellt).

Välj deltagare från väntelistan när du lägger till fler platser på ditt event, så här:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Setup`

4. Klicka i rutan `Waitlist`

5. Klicka i rutan `Approve all attendees manually` om du vill kunna välja vilka personer som skrivit upp sig på väntelistan som ska få ta de extra platserna på ditt event.

6. Klicka på `Settings`

7. Klicka på `Setup`

8. Öka max antal deltagare genom att dra i reglaget under Max. number of attendees