Hur skickar jag inbjudningar med e-post via Confetti?

Du kan bjuda in personer via e-post en åt gången eller kopiera in en hel lista ”Group” i inbjudningsformuläret.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du ska skicka inbjudningar via Confetti med e-post behöver du se så att e-postmeddelandet är färdigt och lägga in eller importera e-postadresser till mottagarna av inbjudan.

För att skicka inbjudningar via e-post behöver du ett Single, Plus eller Business konto samt Email credits.

Redigera din inbjudan (Invite)

För att redigera och kontrollera att din inbjudan (Invite) är redo att skickas ut, gör så här:

1. Klicka på `Messages` i menyn

2. Klicka på `Invite`

3. Fyll i den information som ska vara med i din inbjudan

4. Det är en bra idé att skicka ett testmeddelande till dig själv innan du bjuder in deltagare. Du kan skicka en test-inbjudan via e-post till dig själv under "Send test email to".

Om du du har ett gratisevent (RSVP) och vill att de inbjudna uttryckligen skall kunna svara nej till din inbjudan, och markera att de inte kan komma, kan du göra det så här:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Setup`

4. Klicka i rutan `Allow guests to decline your invite when registering`, och då blir det möjligt för personer att tacka nej till inbjudan.

Importera e-postadresser och skicka inbjudan

När din inbjudan är redo att skickas, gör så här:

1. Klicka på `Attendees` i menyn

2. Klicka på `Invite / Import`

3. I Invite / Importkan du bjuda in en person åt gången genom att välja `One by one`, eller bjuda in flera personer på samma gång genom att välja `Group`.

4. Om du väljer Group, klicka på `Continue & Preview`

5. Din inbjudan kommer att skickas till e-postadresserna som du importerar eller lägger in här när du klickar på `Invite`.

Tänk på att använda en uppdaterad lista men e-postadresser. Du kan få en skräpposts-varning om du skickar e-post till för många felaktiga adresser. Läs mer om vad du kan göra för att undvika skräppost-varningar (spam warnings) här.

Du kan skicka inbjudningar till kontakter via din Workspace -sida och enligt olika kategorier.