Hur bjuder jag in personer till mitt event?

Du kan bjuda in en person eller en hel grupp, om du har en hel lista med mailadresser som du vill skicka inbjudningar till.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du ska skicka inbjudningar via Confetti med e-post behöver du se så att e-postmeddelandet är färdigt och lägga in eller importera e-postadresser till mottagarna av inbjudan.

För att skicka inbjudningar via e-post behöver du ett Single, Plus eller Business konto samt Email credits. Du kan inte skicka inbjudningar genom oss om du har gratisversionen.

Importera e-postadresser och skicka inbjudan

När din inbjudan är redo att skickas, gör så här:

1. Klicka på `Attendees` i menyn

2. Klicka på `Invite / Import`

3. I Invite / Import kan du bjuda in en person åt gången genom att välja `One by one`, eller bjuda in flera personer på samma gång genom att välja `Group`. När du väljer Group dyker det upp en ruta där kan klistra in namn och adresser. De ska vara separerade av tab eller komma och det är viktigt att följa exemplet som står ovanför rutan för att det ska bli rätt

4. Om du väljer Group, klicka på `Continue & Preview`

5. Din inbjudan kommer att skickas till e-postadresserna som du importerar eller lägger in här när du klickar på `Invite`.

Tänk på att använda en uppdaterad lista men e-postadresser. Du kan få en skräpposts-varning om du skickar e-post till för många felaktiga adresser.

Verktyget känner av dubbletter i kontaktlistor vid utskick och filtrerar bort dem, så om en adress redan bjudits in till ett event skickas ingen ny inbjudan.

Du kan skicka inbjudningar till kontakter via din Workspace -sida och enligt olika kategorier.