Hur bjuder jag in specifika kategorier till ett event?

Bjud in kontakter, från specifika kategorier, via din Workspace-sida.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att bjuda in kontakter från olika kategorier till ett event, gör så här:

1. Gå till ditt `Workspace`

2. Klicka på ditt event

3. Klicka på `Attendees` in the menu

4. Klicka på `Invite / import`

5. Välj det workspace som har kategorierna du vill välja från, genom att klicka i boxen `From (name of Workspace)`

Här får du två valmöjligheter:

Du kan välja att bjuda in kontakter som deltagit i ett tidigare event via "Select contacts by event”.

6. Klicka i de event du vill bjuda in deltagare ifrån. Om någon kontakt deltagit i flera event kommer den personen bara räknas en gång, det skickas alltså inga dubletter.

Det andra valet är att bjuda in kontakter baserat på kategori via ”Select contacts by categories”.

7. Klicka på `Add` under "Select contacts by categories" för att välja de kategorier du vill bjuda in. Om någon kontakt finns listad i flera kategorier kommer den personen bara räknas en gång, det skickas alltså inga dubletter.

8. Längst ned på sidan får du välja Select contacts that match any/matches all of the selected events and categories.

”matches any” innebär att kontakter som återfinns i någon av de valda kategorierna kommer läggas till på inbjudningslistan.

”matches all” innebär att bara kontakter som återfinns i samtliga av de valda kategorierna läggs till på inbjudningslista.

9. När du har gjort dina val, klicka på `Continue & preview`-knappen.

10. Granska listan med kontakter som ska få inbjudan

11. Om du är nöjd med listan och inbjudan, skicka inbjudningarna genom att klicka på `Invite`.