Alla samlingarRegistreringsfomulär
Lägg till frågor till existerande registreringsformulär

Du kan lägga till frågor i registreringsformuläret i efterhand och skicka en påminnelse om det till de som redan anmält sig.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har frågor som borde varit med i anmälan kan du lägga till dem när du vill till ditt existerande registreringsformulär och be de som redan registrerat sig att uppdatera sin information i anmälan genom att skicka ett e-postmeddelande till alla som anmält sig - dubbelkolla bara att dina inställningar tillåter deltagare att uppdatera sin anmälan.

Du kan låta deltagare gå direkt till redigeringsläge när de klickar på knappen "Din information” i en påminnelse, utan att behöva klicka på "Ändra din information" först, läs mer här.