Låt deltagare gå direkt till redigeringsläge via "Din information" i e-post
Låt deltagare gå direkt till redigeringsläge via "Din information" i e-post

Du kan skicka påminnelser via e-post och låta deltagare redigera sin anmälan direkt när de trycker på knappen "Din information".

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du skapar ett e-postmeddelande via Compose, till exempel en påminnelse innan ett event, kan du göra så att deltagarna kan redigera sin anmälan direkt när de klickar på knappen "Din information", utan att de behöver klicka på "Ändra min information" först.

För att låta deltagare redigera sin anmälan direkt när de trycker på knappen "Din information", gör så här:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Messages`

3. Klicka på `Compose`

4. Lägg till innehållet i ditt meddelande under Subject, Image och Message i Content -fliken

5. Klicka i rutan `Ticket button`

6. Klicka i rutan `Edit ticket form` under Link to page

För att skicka e-post via Compose behöver du ett Single, Plus eller Business konto samt Email credits.