Alla samlingarRegistreringsfomulär
Skicka ett formulär efter registrering

Skicka ett formulär via e-post till de som redan registrerat sig för att få mer information inför eventet.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan skicka ett formulär till de som redan anmält sig om du vill att dina deltagare ska besvara fler frågor (andra sorters frågor än de du hade med i registreringsformuläret) inför eventet. För att skicka den här typen av av e-post, ett meddelande som är skapat via "Compose", behöver du ett Single, Plus eller business -konto och Email credits .

Om du vill lägga till frågor i ditt existerande registreringsformulär som alla som anmäler sig skall besvara, läs mer här.

Anpassa ett Feedbackformulär

Du kan anpassa ett Feedbackformulär som du vill, strukturen kan användas både före och efter ett event. Om du vill vetea vem som har svarat måste du lägga till ett fält där deltagaren kan skriva sitt namn, Feedbackformulär är annars anonyma. Glöm inte att kommunicera vilket som är sista datum för att svara på Feedbackformuläret, om du exempelvis behöver informationen en viss tid efter eventet (tillexempel genom att ange sista datum i Title-fältet när du skapar formuläret).

Skapa ett nytt Feedbackformulär

Om du vill skapa ett nytt Feedbackformulär, gör så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Forms`

3. Klicka på `Add` bredvid Feedback forms

4. Namnge ditt nya feedbackformulär under Name

5. Klicka på `Save`

6. Lägg till fält i formuläret genom att klicka på `Add field`. Du kan lägga till fält i ett feedbackformulär på samma sätt som i ett registreringsformulär.

7. Förhandsgranska ditt formulär genom att klicka på `Preview` -knappen.

Skicka Feedbackformulär med e-post via Compose

Gör så här för att bifoga ett Feedbackformulär i ett e-postmeddelande och skicka ut det:

1. Klicka på `Messages` i menyn

2. Klicka på `Compose` och en ny mall för e-post öppnas för dig att redigera

3. Klicka på fliken `Content`

4. Lägg till information och text

5. Klicka under `Attach a feedback form`

6. Välj ditt Feddbackformulär i rullgardinsmenyn

7. Välj mottagare genom att klicka på fliken Recipients. Om du vill skicka meddelandet till de som redan har anmält sig till eventet, klicka i rutan `Attending` under Status och Send message to (skicka meddelande till).

8. Klicka på `Send`

9. Klicka på `Send now`

10. Klicka på `Ok`.

11. Om registreringen till ditt event fortfarande är öppen, kan du skicka samma meddelande till nytillkomna anmälda deltagare genom funktionen Send to new recipients (skicka till nya deltagare) läs mer här.

Lägg till frågor till existerande registreringsformulär

Om du har frågor som borde varit med i anmälan kan du lägga till dem när du vill till ditt existerande registreringsformulär, skicka ett e-postmeddelande till alla som anmält sig och be dem uppdatera sin anmälan - dubbelkolla bara att dina inställningar tillåter deltagare att uppdatera sin anmälan.