Skicka om ett tidigare meddelande till nya deltagare

Om det kommer in nya anmälningar till eventet efter att du har skickat ett meddelande kan du skicka om det till nyregistrerade deltagare.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har skickat ut ett mail till registrerade deltagare och nya tillkommer kan du skicka om mailet så att det bara går ut till de som anmält sig till eventet efter att meddelandet skickades.

Skicka om ett mail till nya deltagare

Följ dessa steg för att skicka om ett meddelande till nya deltagare:

1. Klicka på `Messages`

2. Välj meddelandet du vill skicka igen under rubriken `Sent`

3. Klicka på knappen `Send to new recipients`.

Meddelandet kommer endast att skickas till de deltagare som ännu inte har fått det.