Integrationer

Du kan göra flera olika integrationer i vårt verktyg.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du gör en integration via en eventsida kommer den att samla data från det specifika eventet. Om du gör en integration via ditt workspace kommer den att samla in data från din samlingssida som är kopplad till ditt workspace (där fler event visas).

För att se vilka integrationer som är möjliga, gör så här:

1. Gå till eventet eller ditt workspace, beroende på var du vill göra integrationen

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Integrations` för att se alla tillgängliga integrationer

4. Välj och klicka på integrationen, fyll i kod eller följ instruktionerna för att integrera.