Jobylon

Så här integrerar du Jobylon med Confetti

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu är det möjligt att integrera rekryteringsverktyget Jobylon till ditt workspace och dina event. Med denna funktion kan arrangören skicka information om deltagare som besökt ett event till sin Jobylon-sida för att underlätta rekryteringsarbete.

Integrera Jobylon med Confetti

Gör så här för att integrera Jobylon med Confetti:

1. Gå till ditt `Workspace`

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Integrations`

4. Klicka på `Jobylon`

Du behöver läga till Jobylon till ditt workspace, men det är också möjligt att göra speciella inställningar för event.

5. Fyll i App ID, API Key and Feed hash som du har fått från Jobylon. Alla tre måste fyllas i.

6. Spara

7. Jobylon borde nu synas under "active integrations" (aktiva integrationer)

Skicka information direkt till Jobylon

När Jobylon är integrerat i ditt workspace är det möjligt att skicka information från en deltagare på ett event direkt till Jobylon. Så här skickar du information från deltagare till Jobylon:

1. Gå till ditt Workspace

2. Klicka på eventet

3. Klicka på `Attendees`

4. Klicka på `List`

5. Klicka på namnet på deltagaren

6. Klicka på `Edit`

7. Klicka på `Integrations`

8. Klicka på `Jobylon`

Genom att klicka på Jobylon är det möjligt att skicka deltagarinformationen direkt till Jobylon. En lista på lediga jobb kommer då att visas.

9. Klicka på `Send to Jobylon`

Det här ger deltagaren möjlighet att ansöka till lediga jobb genom Jobylon.

Gör en kommentar om deltagaren

Om du som arrangör har lagt till en kommentar om deltagaren i Confetti kommer kommentaren att synas i ert Jobylonkonto. För att lägga till en kommentar om en deltagare i Confetti, gör så här:

1. Klicka på `Attendees`

2. Klicka på `List`

3. Klicka på namnet på deltagaren

4. Klicka på `Edit`

5. Klicka på `Comments`

Källan för ert workspace är samma som adressen till ert workspace hos Confetti, till exempel tutorialexample.confetti.events.

Skicka alla med status "attending" (kommer) till Jobylon

Det är möjligt att automatiskt skicka alla med status "attending" till Jobylon. Det gäller alla som registrerar sig från det att man aktiverat knappen. Gör så här för att skicka alla med status "attending" till Jobylon:

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Integrations`

4. Klicka på `Jobylon`

5. Klicka på `Select available job`

6. Klicka på `Create`