Knappen "Din information"

Dina deltagare kan se och uppdatera informationen i sin anmälan, och du kan bestämma ett sista datum för deltagare att göra uppdateringarna.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

"Din information" -knappen finns på deltagarens biljett till ett biljettevent och i välkomstmeddelandet (Welcome) till ett gratisevent (RSVP). När deltagare klickar på "Din information" -knappen kan de se och redigera informationen de skrev in när de registrerade sig till eventet. När du skapar ett event är "Din information" -knappen redan aktiverad som standardinställning på biljetten till ett biljettevent och i välkomstmeddelandet till ett gratisevent.

Den här artikeln går igenom funktioner kopplade till knappen "Din information":

• När en deltagare trycker på knappen "Din information" kan de redigera och uppdatera informationen i sin anmälan genom att klicka på knappen "Ändra din information". Du kan ställa in ett sista datum för deltagare att uppdatera sin egen anmälan, läs mer här.

• Du kan skicka en påminnelse till dina deltagare och låta deltagare gå direkt till redigeringsläge när de klickar på knappen "Din information", utan att behöva klicka på "Ändra din information" först, läs mer här.

• Du kan ändra texten på knappen "Din information" när den är aktiverad, läs mer här.

• Du kan ta bort "Din information" -knappen om du vill, läs mer här.