Ändra text på "Din information" - knappen

Du kan ändra texten på "Din information" -knappen i välkomstmeddelandet för ett gratisevent (RSVP) och på biljetten för ett biljettevent.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du skapar ett event är "Din information" - knappen aktiverad som standardinställning i välkomstmeddelandet för gratisevent (RSVP) och på biljetten för biljettevent. Om en deltagare klickar på "Din information" - knappen kan de se (och redigera) den information de angett när de registrerade sig till eventet. Du kan byta ut texten på "Din information" - knappen om du vill.

Ändra texten på "Din information" - knappen i välkomstmeddelande

För att ändra texten på "Din information" - knappen i välkomstmeddelandet till ett gratisevent (RSVP), gör så här:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Messages`

3. Klicka på `Welcome`

4. Klicka i rutan `Ticket details button`

5. Redigera texten under Ticket button text

Ändra texten på "Din information" - knappen på biljett

För att ändra texten på "Din information" - knappen på biljetterna till ett biljettevent, gör så här:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Messages`

3. Klicka på `Ticket`

4. Klicka i rutan `Ticket details button`

5. Redigera texten under Ticket button text