Addon-formulär (Addon form)

Vill du samla mer information från deltagare kopplad till dina Addons?

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan koppla Addons (tillägg) till dina biljetter om du har extra saker att sälja i samband med ditt event som till exempel en middag eller en t-shirt. Med Addon form kan du koppla ett formulär till din Addon -batch, för att exempelvis fråga de som valt middag om allergier eller de som valt t-shirt om vilken storlek de vill ha.

Skapa en Addon form så här:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Pages` i menyn

3. Klicka på `Forms`

4. Klicka på `Add` bredvid Addon forms

5. Namnge ditt formulär under Name

6. Klicka på `Save`

7. Klicka på `Add field` för att lägga till fält i formuläret

8. Fyll i och redigera dina frågor (som i registreringsformuläret)

9. Klicka på `Save`, när du är nöjd med formuläret

Koppla ett Addon form till en Addon batch så här:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Tickets` i menyn

3. Klicka på `Addons`

4. Klicka på namnet på din Addon -batch

5. Klicka i rutan `Use custom form`

6. Välj det Addon formulär som du vill koppla till Addon -batchen genom att klicka på det