Skicka SMS med biljett

Du kan skicka länk till biljetten till deltagare via SMS.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att skicka SMS med länk till biljetten:

1. Klicka på `Messages` i menyn

2. Klicka på `Compose`

3. Klicka på `Send as SMS` under Content -fliken

4. Klicka på `Add Ticket Link` för att lägga till länken till biljetten i meddelandet, varje deltagare får då en länk till sin egen biljett.

5. Välj mottagare under Recipients -fliken och gör ditt urval baserat på Status, Check in -status, Ticket batch och / eller Form answers (formulärsvar).

Precis som vid utskick av e-post så kostar utskick av SMS. SMS betalas med SMS credits. SMS credits räknas separat från Email creditsoch visas i en egen mätare. För att köpa SMS credits går du in på Messages och klickar på `buy SMS credits`.