Slå ihop två deltagarlistor

Jag två olika sidor för samma event. Jag skulle vilja ha båda gästlistorna på en sida för att underlätta incheckning. Hur gör jag?

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att importera deltagare från ett event till ett annat:

1. Exportera deltagarlistan från ett av de två eventen (vi kan kalla det Event1)

2. Kopiera informationen från den exporterade listan

3. Gå till det event du vill importera deltagarna till (vi kan kalla det Event2)

4. Om du importerar adresserna till ett ”ticket”-event och vill hålla de importerade adresserna separerade behöver du skapa en ny, gratis biljettbatch i Event2.

5. Om du importerar adresserna till ett ”RSVP”-event kan du bortse från föregående steg.

OBS: Det är möjligt att importera från ticket-event till RSVP-event och vise versa.

6. För att importera listan från Event1 till Event2, klicka på `Attendees` (i Event2)

7. Klicka på `Invite / Import`

8. Klicka i rutan `Skip invitation, just add to attendee list.`

9. Klicka ur rutan `Send ticket email` (or `Send welcome email`)

10. Om du har skapat en ny biljettbatch, välj den under Ticket batch i rullgardinsmenyn

11. Klicka i rutan `Group`

12. Klicka på `Advanced settings`

13. Klicka i rutan `Use custom ticket reference codes`

14. Klistra in informationen från den exporterade listan från Event1 i nedersta fältet, en deltagare per rad. Varje rad skall innehålla first name, last name, e-mail and reference code, eventuellt följt av custom values, separerade med kommatecken eller tab.

15. Klicka på `Continue & Preview`

16. Klicka på `Add & Send`

Nu är deltagarna och deras uppgifter importerade från Event1 till Event2 med sina ursprungliga referenskoder.

Se deltagarlistan efter sammanslagning av flera listor

Efter att du slagit ihop listorna av deltagare, kan du se alla tickets / deltagare i eventet dit de importerades, så här:

1. Klicka på `Attendees` i menyn

2. Klicka på `List`

3. Du kan också se den kompletta deltagarlistan i eventet genom Confetti Check-in app.