Hur exporterar jag lista över deltagare?

Med någon av våra betalningsplaner kan du exportera dina deltagare till en excel- eller CSV-fil med alla fält från registreringsformuläret.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att exportera lista över deltagare behöver du ett Single, Plus eller Business konto.

Genom att exportera listor kan du kan se den nuvarande statusen på inbjudningar och få en klar uppfattning om vem som tackat ja eller nej till din inbjudan. Det gör det också möjligt att städa upp i adresslistan eftersom du kan de adresser där e-postmeddelanden studsat.

Exportera lista över deltagare

1. Klicka på `Attendees` i menyn

2. Klicka på `Export`

3. Välj filformat genom att klicka på `Excel` eller `CSV`

4. Klicka på `Download` -knappen högst upp till höger för att ladda ner en fil med listan till din dator.

OBS: Om din gästlista överstiger 10 000 personer behöver du välja CSV för att få med hela listan.