Hur skickar jag ett tack via e-post efter eventet?

Skicka ett tack till dina besökare efter ditt event och samla in deras upplevelser av eventet med ett bifogat feedback-formulär.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skicka ett tack med e-post

Så här skickar du ett tack via e-post, (ett "Thank you email") :

1. Klicka på `Messages` i menyn

2. Klicka på `Thank you`

3. Kryssa i rutan `Send a thank you email` (skicka ett tack via e-post)

4. Skapa ditt tackbrev via e-post (ditt Thank you email).

När du väljer att skicka ett tack via e-post kommer meddelandet att skickas automatiskt två dagar efter att ditt event är slut.

Om du aktiverar tack-meddelande via e-post mer än två dagar efter att eventet är slut kommer tack-meddelandet att skickas samma dag som du aktiverar det.

Skapa ett tack-meddelande via e-post

När du skapar ditt tack via e-post (Thank you email) har du möjlighet att:

• Fylla i information såsom ämne, meddelande och bild

• Bifoga ett formulär för återkoppling, det vill säga ett " Feedback form" , så att du kan få veta vad deltagarna tyckte om eventet

• Skicka ett testmeddelande till dig själv, så att du kan få veta hur ditt tack via e-post ser ut för mottagarna