Feedback form

Få feedback och återkoppling efter ditt event via vårt feedbackformulär

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att skicka ut ett feedbackformulär "Feedback form" kan du enkelt ta reda på hur deltagarna upplevde ditt event och samla in deras synpunkter.

Skapa ett feedbackformulär "Feedback form"

Så här skapar du ett feedbackformulär Feedback form:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Forms`

3. Om du jobbar i ett nytt event hittar du en mall för ett feedbackformulär, `Feedback form` i kolumnen under Feedback forms. Här ser du en förvald fråga där du kan välja i en graderad skala från 1-5 där dina gäster får sätta betyg på sitt helhetsintryck av eventet såväl som ett kompletterande fönster där de kan lämna en kommentar.

Skapa ett nytt feedbackformulär "Feedback form"

Om du vill skapa ett feedbackformulär, gör så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Forms`

3. Klicka på `Add` bredvid Feedback forms

4. Namnge ditt nya feedbackformulär under Name

5. Klicka på `Save`

6. Lägg till frågor och svarsfält I formuläret genom att klicka på `Add field`.

Du kan lägga till nya fält i ditt feedback form på samma vis som i Signup form.

Du kan förhandsgranska ditt formulär genom att klicka på `Preview` -knappen.

Skicka ett feedbackformulär via e-post i "Compose"

Så här bifogar du ett feedbackformulär I ett utskick via e-post genom funktionen Compose:

1. Klicka på `Messages` i menyn

2. Klicka på `Compose` och en ny e-postmall öppnas som du kan fylla i

3. Klicka på fliken Content

4. Klicka under `Attach a feedback form`

5. Välj ett feedbackformulär från rullgardinslistan

6. Välj mottagare "Recipients" under fliken Recipients

7. Klicka på `Send`

8. Klicka på`Send now`

9. Klicka på `Ok`.

Skicka ett feedbackformulär via tack-meddelande via e-post "Thank you email"

För att skicka ett feedbackformulär via ditt tack-meddelande, gör så här:

1. Klicka på `Messages` in the menu

2. Klicka på `Thank you`

3. Kryssa I rutan `Send a thank you e-mail`

4. Klicka på `Attach a feedback form`

5. Välj ett feedbackformulär från rullgardinslistan.

Se svaren på dina feedbackformulär

För att se svaren på dina feedbackformulär, följ de här stegen:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Forms`

3. Klicka på namnet på ditt feedbackformulär under Feedback forms

4. Klicka på Export responses (exportera svar).

Om du inte har fått in några svar ännu på ditt formulär syns meddelandet: "There are no responses to export, yet!" (Det finns inga svar att exportera, ännu!).