Alla samlingarCheck-in app
Skriv ut namnbrickor - Manual

Skriv ut namnbrickor till deltagare, till exempel med deltagarnas personliga QR -kod

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Guide för utskrift av namnbrickor

OBS: Den här guiden är endast avsedd för iOS (iPhone eller iPad).

Koppla upp skrivaren så här:

1. Slå på routern till ditt WiFi

2. Slå på skrivaren

3. Koppla den mobil / mobilerna / iPad som du ska använda för att skriva ut etiketter till routerns WiFi

4. Gå in i appen Confetti Check-in via mobil / iPad. Confettis Check-in app skall vara version 1.0.13. Om du har en tidigare version, installera appen på nytt i App Store.

Skriv ut etiketter så här:

1. Skanna deltagarens QR-kod eller ta fram informationen manuellt genom att trycka på deltagarens namn i deltagarlistan

2. Checka in deltagaren

3. Tryck på Print label

4. Om du inte redan valt en skrivare kommer du att få välja den skrivare du vill använda genom att trycka på namnet på skrivaren.

Gör inställningar för hur dina deltagare checkas in så här:

1. Gå in i ditt event via Confettis Check-in app

2. Tryck på Scan

3. Tryck på ikonen för inställningar (kugghjulet) högst upp i högra hörnet

4. För att checka in deltagare automatiskt vid en skanning - välj Auto check in

5. För att skriva ut etikett automatiskt när en deltagare checkas in, välj Print on check in.

Välj vilka fält på etiketterna som ska skrivas ut så här:

1. Gå in på ditt event i Confettis verktyg via browser

2. Klicka på `Attendees`

3. Klicka på `Name badges`

4. Välj vilka fält som ska skrivas ut på ettiketterna under Badges