Teammates i olika roller

Du kan lägga till flera kollegor som Teammates till både Event och Workspace-sidorna och definiera deras funktion eller uppgift.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har ett Business-konto kan du lägga till flera användare som Teammates till både Event och Workspace-sidorna. Du kan definiera användarens eller kollegans funktion eller uppgift (Role) under ert samarbete under `Role`. I den här artikeln kan du läsa om vilka funktioner/uppgifter dina Teammates kan få och vilken tillgång till verktyget varje kategori av Teammates har. Du kan tillexempel lägga till en användare så att den bara har tillgång till och möjlighet att jobba i ett specifikt event.

För att lägga till eller redigera Teammates klickar du på:

1. `Settings`

2. `Teammates`

3. När du lägger till en kollega som Teammate får du valet att definiera din Teammates funktion/uppgift, "Role".

Event-roller (Roles)

Owner

• Se och redigera information på eventsida

• Lägga till biljettbatchar

• Exportera attendees

• Redigera finansiell information

• Redigera prenumeration

• Avsluta prenumeration

• Lägga till email-krediter

• Ta bort event

Admin

• Se och redigera information på eventsida

• Lägga till biljettbatchar

• Exportera attendees

• Redigera finansiell information

• Ta bort event

Planner

• Se och redigera information på eventsida

• Lägga till biljettbatchar

• Exportera attendees

Analyst

• Se all information om eventet

• Se alla attendees, redigera deras information och checka in

• Se alla biljettbatchar

Checkin

• Se alla attendees, redigera deras information och checka in

• Se alla biljettbatchar

Viewer

• Se att event existerar men inget mer

Workspace-roller

Owner

• Redigera prenumeration

Admin

• Redigera Workspace-sida

• Redigera finansiell information

• Exportera kontakter

Planner

• Redigera Workspace-sida

• Se finansiell information

Analyst

• Se Workspace-sidans information

• Se finansiell information

Checkin

• Se alla kontakter

Viewer

• Se att Workspace-sidan existerar men inget mer

Ytterligare inställningar för Workspace-Teammates

För varje Workspace Teammate har du valet:
Give automatic access to all existing and future events in workspace.
(Ge automatisk access till alla existerande och framtida event i Workspace.)