Check-in app
Lägg till en QR -kod till ditt gratisevent

Lägg till en QR -kod på välkomstmeddelandet till ditt gratisevent (RSVP-event) så att du kan checka in dina deltagare.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill checka in dina deltagare på ditt gratisevent med Confettis Check in app , kan du välja att lägga till en QR-kod som skickas till dina deltagare i välkomstmeddelandet. Gör så här för att lägga till en QR -kod till ditt gratisevent:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Setup`

4. Klicka i rutan `Add QR code to check in people with the event manager app` (lägg till QR - kod för att checka in personer med Check in - appen)

#Lägg till QR kod på biljett