Lägg till en undersida

Du kan skapa en parallell, extra undersida kopplad till ditt event.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med funktionen + Add page (lägg till sida) kan du skapa en separat undersida som är kopplad till ditt event genom en länk högst upp på eventsidan.

Skapa en undersida

För att skapa en separat undersida länkad till ditt event, gör så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `+ Add page`

3. Namnge sidan under `Name`

4. Klicka under `Path`

5. Ändra URL:en (webbadressen) till sidan om du vill

6. Gör inställningar för din undersida (se förklaringar nedan) och klicka på `Save`

7. Hitta, formge och redigera din undersida under `Pages`

Val för din undersida

Under New page, har du flera möjligheter att välja på genom att klicka i rutorna:

• Add standard blocks (lägg till standard-block) ger dig möjlighet att formge din undersida likt eventsidan.

• Use as start page (använd som startsida) innebär att din nyss skapade undersida kan användas som landningssida för ditt event, alltså den första sidan besökare ser när de klickar på länken till din eventsida.

• Hide in search engines (göm i sökmotorer) innebär att din undersidas kan döljas så att den inte är möjlig att hitta för den som söker via sökmotorer som exempelvis Google.

• Link to external site (länka till extern hemsida) ger dig möjlighet att klistra in en URL (webbadress) till en extern sida, som inte är del av Confetti, som besökarna hamnar på när de klickar på namnet på din undersida högst upp på eventsidan.

• Anchor link to block (ankarlänk till block) ger dig möjlighet att välja ett block på din eventsida dit deltagarna hamnar direkt om de klickar på namnet på din undersida högst upp på eventsidan.

Du har flera möjliga val för att kontrollera vem som har tillgång till din undersida som du skapat via + Add page:

• Under Who can view the page (vem kan se sidan) har du två val:

1. Everyone (Alla) betyder att alla kan som har tillgång till din eventsida också kan besöka undersidan.

2. Attendees only (bara deltagare) betyder att bara personer med en giltig biljett eller personer som har registrerat sig till eventet kan besöka undersidan.

• Under Show in menu har du tre val för när eller om länken till undersidan ska visas i toppen på din eventsida:

1. Show (visa) betyder att namnet på din undersida alltid visas i menyn högst upp på eventsidan.

2. Attendees only (bara deltagare) betyder att länken till undersidan bara syns för de som ska delta på eventet

3. Hidden (dold) betyder att länken till undersidan inte syns alls i menyn på toppen av din eventsida