Content-delen
Skapa en preview för dina talare som leder till en separat talarsida med full profil när man klickar på dem.
Skapa en preview för dina talare som leder till en separat talarsida med full profil när man klickar på dem.

Vill du leda dina deltagare från en preview av dina talare till en undersida med mer information om dem?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan leda dina deltagare från en översikt av talare på din eventssida till en hel, parallell undersida med mer information om dem. Först måste du skapa en separat sida för talarna.

Skapa en separat talarsida

För att skapa en separat sida där du kan lägga mer detaljerad information om dina talare, gör så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `+ Add page`

3. Namnge sidan under `Name`

4. Klicka under `Path`

5. Redigera webadressen om du vill

6. Klicka på `Save`

7. Klicka på din nya sida

8. Klicka på `Add block to your page`

9. Klicka på `Speakers`

10. Skriv titeln för ditt Speakers -block under Title

11. Klicka på `Full profile` under Style

12. Klicka på `Save`

Skapa dina talare (Speakers)

Om du redan har skapat talare till ditt event, kan du hoppa över det här steget.

Skapa talare på din eventsida:

1. Klicka på `Content` i menyn

2. Klicka på `Speakers`

3. Klicka på `Add speaker`

4. Fyll i information om din talare

5. Klicka på `Save`

Koppla din talare till din nya talarsida

För att koppla din talare till din nya talarsida, gör så här:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på din nya talarsida

3. Klicka på `Speakers` -blocket

4. Klicka på `Edit speakers`

5. Klicka på namnet på din talare

6. Klicka på `Grid` under Style

7. Välj din nya talarsida under Speakers page

8. Klicka på `Save`

På eventsidan

• Högst upp på din eventsida kommer du att hitta en direktlänk till din nya talarsida.

• Om du klickar I sökfältet på din nya talarsida ser du en unik webbadress för den.

• Om du skrollar ned till Speakers -avsnittet på din eventsida ser du dina talare.

• Klicka på bilden på talaren om du vill gå till din nya talarsida där du kan lägga mer detaljerad information om dina talare.