Lägg till Addons direkt vid import av kontaktlista till ett Ticket-event
Lägg till Addons direkt vid import av kontaktlista till ett Ticket-event

Importera kontaktlista och lägg till Addons på biljetten samtidigt.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lägg till Addons för deltagare, i samband med att du importerar en kontaktlista direkt till ditt event, genom att göra så här:

1. Klicka på `Attendees`

2. Klicka på `Invite / Import`

3. Klicka på `Group`

4. Kryssa i rutan `Skip invitation, just add to attendee list`

Utöver att välja vilken biljettbatch deltagarna ska läggas till i under Ticket batch, så kan du också välja vilka Addons som ska följa med biljetten.

5. För att lägga till Addons som ska följa med biljetterna vid importen, gå ned till Addons och välj `Add`

6. Välj önskade Addons ur listan

7. Valda Addons kommer visas med en blå text och en bock bredvid namnet på deltagarna.