Kan jag importera kontakter utan att först bjuda in dem?

Lägg till personer på gästlistan med Invite / Import utan att att bjuda in dem först, och sätt dem som ”Attending”.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har ett Plus eller Business-konto kan du lägga till personer direkt till din gästlista.

Importera kontakter utan inbjudan till gästlistan

För att lägga till personer på gästlistan som inte har fått inbjudan till eventet, gör så här:

1. Klicka på `Attendees`

2. Klicka på `Invite/Import`

3. Klicka i rutan `Skip invitation, just add to the attendee list` (hoppa över inbjudan, lägg till på gästlistan)

4. Detta innebär att personerna direkt markeras som ”Attending” (kommer) istället för ”Invited” (inbjuden)

Du kan importera personer en åt gången "One by one" eller välja att lägga till en lista med personer på en gång "Group". Kom ihåg att bocka ur rutan ”Send confirmation email” (”Send ticket email” om du har ett biljettevent) om du inte vill skicka ut e-postbekräftelse.