Check-in app
Sortera biljetter i appen

Om du har ett "continuous"-event kan du sortera ut de aktuella biljetterna för event-tillfället i appen.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att hålla koll på dina biljettbatchar och aktuella biljetter till ett återkommande event i appen, gör så här:

1. Först behöver du se till att alla biljettbatchar kopplade till ditt återkommande event har en start och slutdatum, läs mer hur du gör det här.

2. Går in i appen och välj eventet

Beskrivning saknas.

3. Nu får du upp en lista med de olika batcharna. De batchar som är aktuella är blåmarkerade

Beskrivning saknas.

4. Markera de batchar du vill pricka av

Beskrivning saknas.

5. Efter det kan du checka in deltagare som vanligt

6. Du ser högst upp på varje biljett vilken batch den tillhör