Återkommande event

Välj "Continuous" om du har återkommande event.

Jonny Strömberg avatar
Skrivet av Jonny Strömberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du arrangerar och säljer biljetter till exempelvis en återkommande klubb, kurs eller något annat event som pågår över en längre tid så kan du välja att göra ett Continuous-event (ett återkommande event). Med ett Continuous-event kan du få biljettutbetalningarna löpande och behöver inte vänta tills det sista event-tillfället ägt rum.

Skapa ett Continuous-event (återkommande event)

För att skapa ett Continuous event behöver du först ha funktionen ansluten till din Workspace.

Kontakta Confetti Support om du vill aktivera funktionen för Continuous-event (återkommande event).

När funktionen är aktiverad, gör så här för att skapa Continuous eventet:

1. Gå till ditt Workspace

2. Klicka på `New event`

3. Klicka på `Continuous`

Istället för startdatum visas eventet som Continuous på organisationens översiktssida.

Biljetter till ditt återkommande event (Continuous event)

Skapa biljetter till ditt Continuous event som vanligt. För att funktionen med löpande utbetalningar ska aktiveras är det viktigt att ange start- och slutdatum för varje biljettbatch. Sätt start och slutdatum för varje biljettbatch så här:

1. Klicka på `Tickets`

2. Klicka på namnet på din biljettbatch

3. Klicka på `Edit`

4. Klicka i rutan `Set date`

5. Välj startdatum i kalendern under Start date

6. Klicka på `+End date`

7. Välj slutdatum i kalendern under End date