Ladda ner avslutad webbsändning (live stream)

Vill du ladda ner och spara din webbsändning efter att den är slut?

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ladda ner avslutad webbsändning via Livestream, gör så här:

1. Klicka på`Livestream`

2. Klicka på namnet på din webbsändning

3. Klicka på `Watch recording`

Det kan ta lite tid innan webbsändningen är sparad på din eventsida. Du kan behöva ladda om sidan för att webbsändningen ska synas.

4. För att namnge filen, klicka på `Edit` uppe i högra hörnet

5. Tryck på Cmd (Ctrl) + S på tangentbordet för att spara inspelningen som en fil i Mpeg 4-format