Koppla extern kamera och mikrofon till din Livestream (webbsändning)
Koppla extern kamera och mikrofon till din Livestream (webbsändning)

När du startar en Livestream har du möjlighet att koppla in en extern kamera och/eller mikrofon.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att koppla in en extern kamera och/eller mikrofon till din webbsändning (Livestream):

1. Klicka på `Livestream`

2. Klicka på namnet på din webbsändning

3. Klicka på `Prepare to join`

4. Klicka på kugghjulet

5. Koppla in extern mikrofon och/eller extern kamera och välj dem i respektive lista över tillgängliga enheter.

6. När du är klar med dina inställningar, klicka på krysset uppe i högra hörnet för att stänga fönstret med inställningar och fortsätta din webbsändning.