Hur kan jag ställa in specialpriser för specifika biljetter?
Hur kan jag ställa in specialpriser för specifika biljetter?

Du kan skapa promokoder att dela ut som leder till dolda, rabatterade eller gratis biljettbatchar.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan koppla specifika biljettbatchar till promokoder. Biljettbatchen är då endast synlig om den specifika promokoden läggs till.

På så sätt kan du ha ett pris för dina vanliga biljettbatchar och sedan ha ett annat för de som är gömda bakom promokoden.

Skapa en promokod för en biljettbatch

Gör så här för att skapa en promokod för en biljettbatch:

1. Gå till Tickets i menyn

2. Klicka på `Tickets`

3. Välj en biljettbatch som du redan skapat , eller skapa en ny biljettbatch som ska bli tillgänglig för de som har promokoden.

4. Klicka på `Edit`

5. Klicka i rutan `Set promo code for this batch`

6. Välj och skriv in din promo-kod

7. Klicka på `Save`

8. En person som har promo-koden kan se de biljettbatchen genom att aktivera koden när de köper biljett.

Du kan också skapa rabatter genom att följa stegen i artikeln, Rabatter.