Vad händer om mitt event blir inställt?

Behöver du ställa in ditt event?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ställ in ett biljettevent

Kontakta vår support om du behöver ställa in ett event som du redan sålt biljetter till och återbetalningar är aktuellt.

Ställ in ett gratis event

För att förhindra att någon registrerar sig till ett gratis event (RSVP-event) som är inställt, så kan du inaktivera registreringsknappen genom att ändra datumet för sista registrering till ett datum redan har passerat.

Gör så här för att ställa in ett sista datum för registrering till ett event:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Setup`

4. Klicka ur rutan `Let the registration be open until event`

5. Välj ett datum som redan har varit i kalendern under Close Date

6. Klicka på `Save`

• Om du vill kan du skriva att eventet är inställt på eventsidan genom att redigera texten.

Ställ in ett event med gratis biljetter

Om du har ett event med gratis biljetter kan du förhindra att deltagare registrerar sig till eventet genom att gömma biljettbatcharna via funktionen "hide batch". När du väljer "Hide batch" kommer biljetterna försvinna och inte längre vara tillgängliga för "köp". Göm biljettbatchar så här:

1. Klicka på `Tickets`

2. Klicka på den specifika biljettbatchen

3. Klicka på `Edit`

4. Klicka i rutan `Hide this batch and make it unavailable for everyone`

5. Du behöver göra steg 1-4 manuellt för varje batch som är kopplad till eventet.

Informera dina deltagare

Om du behöver ställa in ett event och du har en av våra betalplaner kan du informera deltagare genom att skicka meddelande till dem.

För att skicka ett e-postmeddelande med information till dina deltagare, gör så här:

1. Klicka på `Messages` i menyn

2. Klicka på `Compose`

3. Skriv in den information du vill skicka ut

4. Klicka på the tab `Recipients`

5. Klicka i rutan `Status`

6. Välj vem som ska få meddelandet genom att klicka i rutan `Invited` för att skicka till de som ännu inte har svarat på din inbjudan,`Attending` för att skicka till de som är registrerade till eventet och `On waitlist` för att skicka till de som står på väntelistan.