Hur lägger jag till och redigerar text på min eventsida?

Här finns information om hur du hittar och redigerar olika text-block för din eventsida.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lägg till och redigera text på eventsidan

Så här lägger du till text på din eventsida:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Start` eller ditt eventnamn (vid den lilla hus-ikonen)

Här hittar du alla block som din eventsida består av, till exempel Header (bild och text längst upp på eventsidan), Text, Gallery (bildgalleri) och Location (plats) -block

3. Välj ett block och klicka på det

4. I de olika blocken kan du redigera text i exempelvis titel, beskrivning, knappar och större textfält.

Redigera text i Speakers, Schedule, Organizers eller Sponsors -blocken

Om du har lagt till Speakers (talare), Schedule (schema), Organizers (arrangörer) eller Sponsors (sponsorer) så ändrar du texten i dem så här:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Start` eller ditt eventnamn (vid den lilla hus-ikonen)

3. Välj ett block och klicka på det, exempelvis `Speakers`

4. Klicka på `Edit speakers`.

Du kan också redigera i blocken Speakers (talare), Schedule (schema), Organizers (arrangörer) och Sponsors (sponsorer) så här:

1. Klicka på `Content` i menyn

2. Klicka på `Speakers`, `Schedule`, `Organizers` eller `Sponsors`

3. Redigera texten.