Vad behöver jag för att kunna sälja biljetter?

Här är allt du behöver veta för att börja sälja biljetter till ditt event och ta emot kortbetalningar.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa en eventsida, fyll i din bankinformation och gör en biljettbatch så är det bara att köra igång.

Du behöver lägga in dina bankuppgifter för att vi ska kunna betala ut pengarna från din biljettförsäljning. Sen kan du skapa biljettbatchar och börja sälja biljetter.

Fyll i dina bankuppgifter

Ange bankuppgifter och kontot dit du vill ha dina biljettbetalningar:

1. Gå till eventet

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Financial`

4. Fyll i dina kontouppgifter

5. Klicka på `Save`

Vi gör utbetalningarna 10 arbetsdagar efter avslutat event. Vi tar 5% + 5kr per biljett inkl. kortavgifter.