Integritet
Hur kan jag gömma mitt event för sökmotorer som Google och liknande?
Hur kan jag gömma mitt event för sökmotorer som Google och liknande?

Oavsett vilka sekretessinställningar du beslutar dig för så kan du alltid välja att dölja din eventsida för sökmotorer.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Göm din eventsida för sökmotorer

Så här gömmer du din eventsida för sökmotorer som tillexempel Google:

1. Klicka på `Settings` i menyn

2. Klicka på `Setup`

3. Skrolla ned och bocka i rutan `Hide in search engines` (göm i sökmotorer).

Funktionen Hide in search engines (göm i sökmotorer) fungerar även om du valt att eventet skall vara synligt för alla, det vill säga valt Everyone (alla) under Who can see this event? (vem kan se det här eventet?). Använd funktionen Hide in search engines (göm i sökmotorer) om du vill dölja gamla event så att de inte inte kommer upp när man googlar eller går att att hitta genom sökningar via sökmotorer.