Integritet
Vem kan hitta och få tillgång till min eventsida?

Du kan konfigurera sekretessinställningarna för din eventsida från helt tillgänglig för alla, till bara för inbjudna eller lösenordsskyddad.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan bestämma vem som kan se din eventsida, från att vem som helst kan få tillgång till den, till att bara inbjudna kan se den eller skydda sidan med ett lösenord.

Konfigurera sekretessinställningarna för din eventsida

Så här konfigurerar du sekretessinställningarna:

1. Klicka på `Settings`

2. Klicka på `Setup`

3. Högst upp hittar du sektionen Who can see this event? (vem kan se det här eventet?)
    och där har du tre alternativ: `Everyone`, `Invitation only` och `Password`.

`Everyone`

Om du väljer Everyone (alla) så kommer din sida, som ovan nämnt, att vara synlig för alla.

`Invitation only`

Om du väljer Invitation only (bara med inbjudan) kommer ingen, förutom de du givit access, att kunna se sidan. Du ger personer access till sidan genom att skicka ut inbjudningar via Confetti. När en deltagare klickar på länken i mailet får hen möjlighet att se din eventsida och tillgång till registreringen. Tänk på att det gör dina inbjudningar personliga och att dina gäster inte kan bjuda in andra.

`Password`

Om du väljer Password (lösenord) lösenordsskyddar du din eventsida. Det enda du behöver göra är att välja ett lösenord för din event sida och dela det till de som du vill ska ha åtkomst till sidan. När de klickar på länken blir de uppmanade att fylla i lösenordet. Utan lösenordet kommer de inte ha möjlighet att tillgå sidan.

Detta alternativ är bra om du vill att dina gäster ska kunna bjuda in sina vänner, men inte vill att sidan ska vara synlig för andra.