Kan jag lägga till min egen CSS?

Om du vill göra ändringar som sträcker sig utanför vår standarddesign finns det möjlighet till det om du behärskar CSS.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan lägga till din egen CSS (Cascading Style Sheets) om du vill göra ändringar som ligger utanför vår standarddesign på eventsidan.

Så här lägger du till CSS-kod:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Design`

3. Scrolla ned till botten och klicka på `Edit CSS`

4. Klistra in din kod. Du kan klistra in din CSS i två rutor: till din eventsida “Site” och/eller till dina Confetti “Email”.

OBS: Vi erbjuder ingen support för att lösa problem kopplade till CSS-kod som du har lagt in själv, så om du inte vet hur du åtgärdar eventuella problem som kan uppstå med den är det bäst att inte använda det så mycket.