Vad är min huvudsakliga färg (Primary color) och hur ändrar jag den?
Vad är min huvudsakliga färg (Primary color) och hur ändrar jag den?

Din huvudsakliga färg, din primärfärg, styr färgtemat på din eventsida.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Din huvudsakliga färg är din primärfärg som styr färgtemat på din eventsida. Din primärfärg syns bland annat på din registreringsknapp och ditt Location -block.

Ändra primärfärg

Så här ändrar du din Primary color (primärfärg) på eventsidan:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Design`

3. Under `Primary color` har du flera val:

• Välj en färg från paletten

• Lägg till en egen nyans med färgkod genom att använda hexformatet #000000

• Välj en av färgerna som vi föreslår