Hur får jag kontaktuppgifter till extrapersoner (+1)?

​Har du skapat ett RSVP-event och valt ”guests can bring extras” och vill ha uppgifter om extrapersonerna?

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Låt dina deltagare ta med sig en extra person

Det här fungerar bara för gratisevent ( RSVP -event). För att låta dina deltagare ta med sig en extra person till eventet, en +1 gör så här:

1. Klicka på `Settings`

2. Klicka på `Setup`

3. Klicka i rutan `Guests can bring extras`

4. Välj maxantal extra personer en deltagare får ta med sig

Få kontaktuppgifter till extra deltagare

För att samla in namn och/eller kontaktuppgifter från de personer som deltagare tar med sig, gör så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Forms`

3. Klicka på the name of the signup form

4. Klicka på `Add field`

5. Klicka på `Short answer` under Type, i rullgardinsmenyn

6. Under Title, skriv tillexempel "Name (+1)" för att samla in namn på den extra deltagaren

7. För att samla in e-postadresser upprepa steg 1-5 och skriv tillexempel "E-post (+1)" under Title

Se bild nedan med ett exempel:

Så här ser det ut när en deltagare registrerar sig:

Du kan exportera en lista och klicka i rutan `Filter on form answers` för att inkludera svaren från ditt signup form om du har ett Plus eller Business -konto.