Filter vid export
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att exportera listor behöver du ha ett Plus eller Business-konto.

För att göra en export och filtrera på olika värden, gör så här:

1. Klicka på `Attendees` i menyn

2. Klicka på `Export`

3. Klicka i rutan `Filter`

Förklaring av olika värden att filtrera på

Status: Baseras på deltagarens status

"Invited" - Har fått inbjudan men inte svarat
"Attending" - Har registrerat sig som deltagare
"Not going/Declined" - Har tackat nej till inbjudan

"Waitlisted" - Står på väntelista

Check in: Avser personer som checkats in, antingen via "check in"-appen eller på eventets admin-sida. Du kan exportera en lista över alla som checkat in eller en lista över de som inte är incheckade.

Ticket batch: Baseras på de olika biljettbatcharna som skapats. Gäller endast vid "ticket"-event (biljettevent).

Scanning session: Du kan välja att endast exportera en deltagarlista från en specifik scanning session.

Filter on form answers: Klicka i rutan Filter on form answers om du vill få med vad deltagarna svarat i registreringsformuläret i din export.