Hur väljer jag vilka event som ska vara synliga på min samlingssida?
Hur väljer jag vilka event som ska vara synliga på min samlingssida?

Vill du bara visa vissa av dina event på samlingssida? Det kan du göra genom att kategorisera dem.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välj vilka event som skall synas på samlingssidan

På samlingssidan (business site) kan du visa alla eller flera event som du organiserar. För att välja vilka event som ska vara synliga på din samlingssida kan du använda kategorier, "Categories".

Gör så här för att hitta din samlingssida:

1. Gå till ditt Workspace

2. Klicka på `Pages` i menyn

3. Klicka på namnet på ditt workspace (bredvid husikonen)

4. Klicka på `Go to page` för att se samlingssidan

Välj event på din samlingssida med kategorier

Välj att bara visa event i vissa kategorier på din samlingssida, så här:

1. Gå till ditt Workspace

2. Kicka på `Pages` i menyn

3. Klicka på namnet på ditt workspace (bredvid husikonen)

4. Klicka på `Events` - blocket

5. Välj kategorierna för de event du vill visa på samlingssidan under Only show from these categories genom att klicka på dem

6. Lägg till nya kategorier att visa genom att klicka på `Add`

Olika event kan ha olika inställningar för vem som kan se dem. Läs om hur du ställer in vem som kan hitta och få tillgång till din eventsida här.

Börja från början med kategorier

Se guiderna nedan för att skapa kategorier och koppla dem till event.

Om du vill skapa en kategori, gör så här:

1. Gå till ditt Workspace

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Categories`

4. Klicka på `Add category`

5. Döp din kategori. Du kan skapa så många kategorier som du vill.

6. Klicka på `Spara`

För att koppla kategorier till ett event, gör så här:

3. Klicka på `Setup`

4. Under Categories, klicka på `Select`

5. Välj de kategorier som du vill koppla till eventet