Registreringsfomulär
Jag har lagt till en fråga i mitt registreringsformulär och skulle vilja ha flera olika svarsalternativ.
Jag har lagt till en fråga i mitt registreringsformulär och skulle vilja ha flera olika svarsalternativ.

Ställ frågor om matallergier eller gör en checklista där dina gäster kan ge flera svar.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Checkbox gör det möjligt att lämna flera svar på en fråga utan att tillåta fritextsvar. För att lägga till en fråga i ditt registreringsformulär där deltagaren kan välja på flera olika svarsalternativ, gör så här:

Lägg till en fråga i registreringsformuläret

1. Klicka på `Pages`i menyn

2. Klicka på `Forms`

3. Klicka på ditt formulär under Signup form

4. Klicka på `Add field`

Möjliggör flera svarsalternativ på frågan

1. Under Type, välj Checkbox i rullgardinsmenyn

2. Under Values skriver du in de olika svarsalternativen separerade med kommatecken som i exemplet

Under Type kan du också välja Multiple choice. Multiple choice låter deltagaren välja ett av flera synliga alternativ. Checkbox är också ett flervalssvar, men här kan deltagaren välja mer än ett alternativ. Läs mer om registreringsformuläret här.