Alla samlingarMeddelanden
Avsluta prenumeration

Mottagare av utskick via Confettis verktyg kan välja att avregistrera sig för att inte få meddelanden från ett event eller en organisation.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Längst ned i epostmeddelanden från Confettis verktyg kan mottagare klicka på en länk för att avregistrera sig och avsluta sin prenumeration.

Avsluta prenumeration på utskick via workspace

Alla kontakter som får nyhetsbrev eller andra utskick från hela organisationen via Confetti workspace, kan välja att avsluta sin prenumeration så här:

1. För att sluta prenumerera på utskick via workspace från en hel organisation kan mottagaren klicka på `here` i meningen "Unsubscribe from all emails from this organiser here" längst ned i epostmeddelandet via Confetti.

2. I nästa vy får mottagaren valet att avregistrera sig från publika kategorier kopplade till sitt namn, inklusive exempelvis nyhetsbrev om det är en av kategorierna, genom att klicka ur rutan bredvid kategorin.

Se exempel på hur publika kategorier ser ut i epostmeddelanden från ditt workspace till mottagare, i bilden nedan:

Alla publika kategorier som är kopplade till en kontakt kommer att visas för kontakten i deras "Manage subscription" vy, som kontakten ser om hen vill avregistrera sig från utskick via Confetti workspace.

OBS: Du kan lägga till publika kategorier under "Contacts that sign up here should belong to these categories", och inte klicka i rutan "Allow users to sign up to public categories" (låt användare skriva upp sig på publika kategorier). De publika kategorierna kommer då att bli dolda och osynliga för mottagaren i Mailinglist -blocket.

3. Mottagaren kan välja att avprenumerera på alla utskick via Confettis verktyg från en hel organisation genom att klicka på `Unsubscribe from everything` i utskick via workspace.

Avprenumerera från utskick via event

Mottagare av utskick från ett specifikt event kan sluta prenumerera på utskicken , så här:

1. För att avprenumerera på utskick från ett enskilt event kan mottagaren klicka på meningen "Avregistrera dig från (eventets namn)" längst ned i epostmeddelandet skickat via ett Confetti -event.

2. För att avprenumerera från alla utskick från en arrangör via ett epostmeddelande som är skickat från ett enskilt Confetti -event kan mottagaren klicka på `här` i meningen "Avregistrera dig från alla arrangörens emails här" längst ned i epostmeddelandet.