Alla samlingarData
Se försäljningsstatistik med Tickets report

Få en överblick över sålda biljetter med Tickets report i ditt Workspace

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att se samlad statistik över biljettförsäljning till event kopplade till ditt Workspace, gör så här:

1. Gå till ditt Workspace

2. Klicka på `Reports` i menyn

3. Klicka på `Tickets`

4. Filtrera dina event på datum genom att välja startdatum under "From" och slutdatum för perioden under "To" i rullgardinskalendrarna

5. Klicka på `Select` under "Event categories" för att filtrera event på kategorier, och välj kategorierna för de event du vill se

6. Välj att se intäkter inklusive moms genom att klicka på `Inc VAT` eller exklusive moms genom att klicka på `Ex VAT`

7. Klicka på `Percent` och `Amount` för att se hur många procent av din högsta möjliga inkomst du fått in genom biljettförsäljningen

8. Klicka på `Quantity` och `Amount` för att se hur mycket pengar varje event har genererat

9. Klicka på `Percent` och `Count` för att se hur många procent av maximala antalet biljetter som sålts för varje event

10. Klicka på `Quantity` och `Count` för att se hur många biljetter som sålts för varje event

11. Välj att se försäljningssiffror för Addons, biljetter eller båda två genom att klicka på `Addons` och / eller `Tickets` längst ned i grafen till höger

12. Se mer statistik över biljettförsäljningen i tabellen under grafen.