Alla samlingarAttendees
Låt specifika deltagare ta med extrapersoner

Det är möjligt att endast låta vissa deltagare ta med extrapersoner till ett gratis (RSVP) event.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Låt enskilda deltagare ta med extra gäster

Bjud in enskilda deltagare med möjlighet att ta med extrapersoner, så här:

1. Klicka på `Settings`

2. Klicka på `Setup`

3. Bocka i `Guests can bring extras`

4. Ställ in antalet till 0 (eller önskat antal extrapersoner som alla ska få ta med)

5. Klicka på `Attendees`

6. Klicka på `Invite/Import`

7. Fyll i deltagarinformationen

8. Ange hur många +personer som den inbjudne ska få ta med under Extra guests.

Bjud in en hel lista med deltagare som får ta med extrapersoner

Om du vill bjuda in en lista med personer som ska få ta med extra personer lägger ni in dem som vanligt, så här:

1. Klicka på `Attendees`

2. Klicka på `Invite/Import`

3. Klicka på `Group`

4. Fyll i deltagarinformationen
    - En deltagare per rad.
    - Varje rad ska bestå av antingen en E-post eller Förnamn, Efternamn och E-post, eventuellt följt av anpassade variabler. Lägg även till en kolumn med siffran för det antal deltagare personerna ska få ta med

5. Klicka på `Continue and preview`

6. Klicka på `Select` över kolumnen med siffran för antalet extrapersoner

7. Välj max antal gäster under Max guests

8. Klicka på `Invite`. Då bjuds personerna in med möjlighet att lägga till extrapersonerna i registreringsformuläret.

Erbjud en redan inbjuden/anmäld person att ta med fler personer

Så här ändrar du så att en redan inbjuden deltagare får möjlighet att ta med extra gäster i registreringsformuläret:

1. Klicka på `Attendees`

2. Klicka på `List`

3. Klicka på namnet på deltagaren

4. Klicka på `Edit`

5. Klicka i rutan `Allow more extra guests than default`

6. Ange antal extrapersoner som deltagaren i fråga får ta med sig under Max. number of extra guests allowed

7. Klicka på `Save`. Då kan personen gå in i sitt registreringsformulär och lägga till extrapersoner.