Spacing (avstånd)

Ändra avståndet i ett block

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan göra dina egna, anpassade inställningar för avstånd ovanför eller under innehållet i ett block (till exempel textblocket) och optimera avståndet för olika enheter.

Gör så här för att justera avståndet i något av blocken på din eventsida:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Start`

3. Klicka på det block där du vill justera avståndet

4. Bläddra ner till avsnittet med namnet Settings Spacing

5. Klicka på `Spacing`

6. Välj det avstånd du vill ha genom att klicka på `Compact`, `Default`, `Spacious` eller `Custom`

7. Om du klickar på `Custom` kan du justera avståndet upptill, under Spacing top och/eller nedtill i blocket, under Spacing bottom

8. Genom att klicka på `Set your own` under Spacing top eller Spacing bottom kan du manuellt och separat justera avståndet för Mobile, Desktop eller Large display.