Alla samlingarCheck-in app
Lead scanning - Manual

Lead scanning är ett enkelt sätt för dig som partner, sponsor eller utställare på ett event att samla samla in kontaktuppgifter.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Samla in kontaktuppgifter med Lead scanning:

1. Ladda ned appen Confetti Check-in, som är gratis till din mobil

2. Huvudarrangören till ett event med Lead scanning kan tillhandahålla en länk till din skanningsession så att du kan samla in kontaktuppgifter

3. Tryck på lead scanning-länken du fått av huvudarrangören. Appen och din skanningsession öppnas automatiskt när du trycker på länken

4. Be deltagaren vars uppgifter du vill samla in att visa sin QR-kod på biljetten, namnbrickan eller på bekräftelsemailet

5. Tryck på Scan högst upp i högra hörnet

6. Skanna QR-koden

7. Den information om deltagaren som finns tillgänglig syns nu i din skanningsession i Confettis Check-in app.

Lägg till kommentar om deltagare

Gör så här för att skriva in egen information kopplad till en deltagare som du skannar in:

1. Samla in kontaktuppgifter till deltagaren med Lead scanning (se guide ovan).

2. Tryck på Add comment

3. Skriv in din kommentar / anteckning

4. Tryck på Save för att spara kommentaren

5. Nu finns kommentaren sparad och den syns i appen för dig och eventuella medhjälpare till dig som också har tillgång till skanningsessionen via länken.

Redigera kommentar om deltagare

Gör så här för att redigera en kommentar om en deltagare som du har skannat in:

1. Tryck på lead scanning-länken du fått av huvudarrangören. Appen och din skanningsession öppnas automatiskt när du trycker på länken

2. Tryck på den inskannade deltagarens namn

3. Tryck på Edit comment

4. Redigera kommentaren

5. Tryck på Save för att spara din redigerade kommentar.

Se kontaktuppgifter

Gör så här för att se vilka kontaktuppgifter du har skannat in under eventet:

1. Klicka på länken till din scanning session så att Confettis Check-in app öppnas automatiskt

2. Se listan med information om deltagare under din scanning session.

Om du har frågor om hur Lead scanning fungerar eller om vilken information du kommer att kunna samla in om deltagare på eventet, hör av dig till huvudarrangören som ger dig länken till din skanningsession. Genom huvudarrangören har du också möjlighet att exportera en lista med kontakterna du samlat in.